Mikä on puhelimen näytönkorjaus?

Phone Hospital korjaa näyttösi

Kyseessä on puhelimen näyttö, joka on mennyt rikki, mutta sen sijaan, että se heitettäisiin roskakoriin ja sen jälkeen kaatopaikalle, me Phone Hospitalissa kunnostetaan sitä ja saadan se uudenveroisena takaisin markkinoille tarjoten sille uuden elinkaaren.

Hieman näytönkorjaus prosessista:

Rikkinäinen näyttö kulkee ensin testausprosessin läpi, jotta varmistutaan siitä, että näytössä ei ole kuolleita pikseleitä, kuvaa vääristäviä kosketusnäyttöongelmia (sillä kaikissa alkuperäisissä näytöissä iPhone X:n asti on integroitu kosketusnäyttömatriisi ja jos LCD-näyttö ei toimi kosketusnäytön linjoilla, näyttöä ei voida korjata). Periaatteessa ei ole sellaista ongelmaa, jota ei voida poistaa korjausprosessin aikana.

Kun näyttö on läpäissyt ensimmäisen testin, kaikki rikkoutuneet osat poistetaan. Rikkoutuneiden osien poistamisen ja näytön puhdistamisen jälkeen näyttö kunnostetaan, minkä aikana siihen asetetaan uudet polarisaatio- ja optisesti kirkkaat liimakalvot, uusi lasi ja kehys.

Näyttö käy läpi laadunvarmistusprosessin, jotta varmistetaan sen moitteeton kunto ja että näyttö voidaan ottaa uudelleen käyttöön. Uusien osien toiminnot, näyttönäkymä ja näytön ulkoasu tarkistetaan uudelleen.

Näytön korjauksen kautta meidän asiakkailla on vaihtoehto jälkimarkkinoiden näytöille edullisemmalla hinnalla kuin millä uusia kopio näyttöjä on saatavilla. Näytön korjaus pitää myös näytön toiminnallisuuden sekä värit samoina kuin aiemmin, sillä näytön vaihto ei ole tarpeen. Näin selvän rahan säästön lisäksi meidän asiakkaat säästävät myös luontoa, koska näyttöjä käytetään uudelleen eikä niitä heitetä pois. Kyseistä palvelua tarjoaa www.phonehospital.fi.

Näin saat puhelimen huoltoon:

Tule käymään meidän puhelinkorjaus liikkessämme

tai lähetä laitteesi huoltoon postitse.

Näytönkorjaus helsinki samsung
Vieritä ylös